Advertisement

Meerssen Dijkdoorbraak / Luchtalarm gaat af, ziekenhuis ontruimd.

Meerssen Dijkdoorbraak / Luchtalarm gaat af, ziekenhuis ontruimd.. Vrijdagmiddag even voor 14.00 uur is bij het julianakanaal ter hoogte van meerssen een groot gat ontstaan in de dijk. Het gaat daarbij volgens een woordvoerder van de gemeente om 4746. Hoogwater trekt naar noorden, dijkdoorbraak in meerssen. Een wijk is daardoor onder water komen te staan. Bij venlo worden vanavond ruim 16.000 mensen geëvacueerd.

Dit gebeurde gebeurde bij het buurtschap. De hoge stand en sterke stroomsnelheid van het water leidt onder meer tot een flinke druk op de dijken. Inmiddels nemen stroomafwaarts de problemen snel toe: Vrijdagmiddag even voor 14.00 uur is bij het julianakanaal ter hoogte van meerssen een groot gat ontstaan in de dijk. Dijkdoorbraak meerssen || dijkdoorbraak in limburgse dijkdoorbraak meerssen || dijkdoorbraak in limburgse.

7f15ez Gd0ldam
7f15ez Gd0ldam from cdn.nos.nl
De veiligheidsregio roept iedereen op om zich zelf in veiligheid te brengen. Langs de hele stadskade zijn schotten geplaatst om het water tegen te houden. Inwoners van het gebied hebben geen tijd. Live | 'zeer gevaarlijke' dijkdoorbraak bij meerssen, oproep om snel weg te gaan het water heeft vooralsnog een gat geslagen van 1 bij 1 meter, maar dat kan snel groter worden, zei een. Dijkdoorbraak in meerssen | dijkdoorbraak in de limburgse gemeemte | full update with video #dijkdoorbraak #dikjdoorbraakinmeerssen. Hoogwater trekt naar noorden, dijkdoorbraak in meerssen. Enkele duizenden mensen moeten zo snel. Drone filmt ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak.

Venlo gaat samen met hulpdiensten grote delen van de gemeente ontruimen.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Enkele cafés en restaurants zijn al tot het dak gevuld en er drijven talloze boomstammen en zelfs caravans voorbij. Zeer gevaarlijke dijkdoorbraak bij meerssen luchtalarm gaat af ontruimd. Woningen zullen op zéér korte termijn onder water. Zeer gevaarlijke dijkdoorbraak' bij meerssen: Mensen moeten direct het gebied. Nu het grotendeels is opgehouden met regenen, is de hoge waterstand van rivieren het meest acute probleem geworden in meerdere nederlandse provincies. Sirenes gaan af vanwege dijkdoorbraak in meerssen. Dijkdoorbraak julianakanaal bij meerssen, te laat voor evacuatie een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vrijdagmiddag doorgebroken. Limburg is rampgebied, en in duitsland en belgie zijn de gevolgen van de catastrofe nog niet te overzien. Live | 'zeer gevaarlijke' dijkdoorbraak bij meerssen: 🌊 enorme overlast bij bunde en meerssen, maar de dijkdoorbraak is we. Drone filmt ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak.

Een wijk is daardoor onder water komen te staan. Een wijk is daardoor onder water komen te staan. Dijkdoorbraak in meerssen | dijkdoorbraak in de limburgse gemeemte | full update with video #dijkdoorbraak #dikjdoorbraakinmeerssen. Het gaat daarbij volgens een woordvoerder van de gemeente om 4746. Inwoners worden verzocht om naar een hogere verdieping te gaan.

Yux Mt5z3i Egm
Yux Mt5z3i Egm from meervandaag.nl
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Dijkdoorbraak meerssen || veiligheidsregio zuid limburg. Een wijk is daardoor onder water komen te staan. Inwoners van meerdere dorpen in de gemeente meerssen moeten plotseling hun huis verlaten na een dijkdoorbraak bij het julianakanaal. Een wijk is daardoor onder water komen te staan. Zeer gevaarlijke dijkdoorbraak bij meerssen luchtalarm gaat af ontruimd. Dijkdoorbraak meerssen, geëvacueerde bewoners nog niet terug naar woning. In de gemeente meerssen is een dijk langs het julianakanaal doorgebroken.

Enkele duizenden mensen moeten zo snel mogelij.

Inwoners worden verzocht om naar een hogere verdieping te gaan. Enkele duizenden mensen moeten zo snel mogelij. Inwoners van meerdere dorpen in de gemeente meerssen moeten plotseling hun huis verlaten na een dijkdoorbraak bij het julianakanaal. Limburg is rampgebied, en in duitsland en belgie zijn de gevolgen van de catastrofe nog niet te overzien. Het gaat daarbij volgens een woordvoerder van de gemeente om 4746. Luchtalarm gaat af, ziekenhuis ontruimd. Dijkdoorbraak in meerssen, evacuatie noodzakelijk. Het is nog niet bekend hoeveel huizen er getroffen zijn. Dijkdoorbraak julianakanaal bij meerssen, te laat voor evacuatie een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vrijdagmiddag doorgebroken. Bij venlo worden vanavond ruim 16.000 mensen geëvacueerd. Wees voorzichtig en haal auto's en andere bezettingen zo ver mogelijk weg bij de maas vandaan! Een dijk langs het julianakanaal bij meerssen is vanmiddag doorgebroken. Dijkdoorbraak meerssen, geëvacueerde bewoners nog niet terug naar woning.

Vrijdagmiddag even voor 14.00 uur is bij het julianakanaal ter hoogte van meerssen een groot gat ontstaan in de dijk. Dijkdoorbraak meerssen || dijkdoorbraak in limburgse dijkdoorbraak meerssen || dijkdoorbraak in limburgse. Limburg is rampgebied, en in duitsland en belgie zijn de gevolgen van de catastrofe nog niet te overzien. Dijkdoorbraak meerssen, geëvacueerde bewoners nog niet terug naar woning. De hoge stand en sterke stroomsnelheid van het water leidt onder meer tot een flinke druk op de dijken.

Kgjmn72b8akcbm
Kgjmn72b8akcbm from www.1limburg.nl
Enkele duizenden mensen moeten zo snel. Het gaat daarbij volgens een woordvoerder van de gemeente om 4746. Zeer gevaarlijke dijkdoorbraak bij meerssen luchtalarm gaat af ontruimd. Langs de hele stadskade zijn schotten geplaatst om het water tegen te houden. Dijkdoorbraak meerssen, geëvacueerde bewoners nog niet terug naar woning. Woningen zullen op zéér korte termijn onder water. De hoge stand en sterke stroomsnelheid van het water leidt onder meer tot een flinke druk op de dijken. Zeer gevaarlijke dijkdoorbraak' bij meerssen:

'paniek, stress, angst' drone filmt ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak nieuwe opzet formule 1:

Zeer gevaarlijke dijkdoorbraak' bij meerssen: Zeer gevaarlijke dijkdoorbraak bij meerssen luchtalarm gaat af ontruimd. Live | 'zeer gevaarlijke' dijkdoorbraak bij meerssen: De hoge stand en sterke stroomsnelheid van het water leidt onder meer tot een flinke druk op de dijken. De veiligheidsregio roept iedereen op om zich zelf in veiligheid te brengen. Dijkdoorbraak meerssen, geëvacueerde bewoners nog niet terug naar woning. Inmiddels nemen stroomafwaarts de problemen snel toe: Woningen zullen op zéér korte termijn onder water. Enkele duizenden mensen moeten zo snel mogelij. Een wijk is daardoor onder water komen te staan. Drone filmt ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak. Een wijk is daardoor onder water komen te staan. 'paniek, stress, angst' drone filmt ondergelopen meerssen na dijkdoorbraak nieuwe opzet formule 1:

Posting Komentar

0 Komentar